para que sirve el kilox ivermectin 500 ivermectina é indicado para que serve o comprimido ivermectina 6mg scaboma plus lotion ivermectina en gotas dosis adultos ivermectina panvel preço ivermectina para que sirve

Geen ons maar ik. Met een ruime ervaring in het adviseren, coachen en trainen van diverse organisaties en mensen. Nationaal en Internationaal. Ik geloof erin dat de oplossing van vraagstukken altijd binnen de organisatie ligt, nooit daarbuiten.

Dat is mijn werkwijze. Samen met de klant op zoek gaan naar oplossingen binnen de mogelijkheden van de organisatie. Soms liggen de antwoorden voor de hand en beperkt mijn rol zich tot de “wake up call”.

Meestal zijn vraagstukken complexer. Dan zijn nieuwe en andere inzichten nodig om tot oplossingen te kunnen komen. Samen bekijken we of andere zienswijze ook kunnen werken binnen uw organisatie. Ik adviseer vanuit de praktijk niet vanuit de theorie. Mijn ervaring met het MKB is ruim maar niemand kent de praktijk van uw eigen werkomgeving zo goed als uzelf.

Ik faciliteer, ondersteun, spoor aan, adviseer, coach en creëer samen met u een combinatie van oplossingen die werken en resultaat opleveren.